View Single Post
Staro 14.06.2020., 12:34   #4745
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Instar nije ovlasteni servis za Asus i kao takav nema pravo skidati jamstvenu naljepnicu i rastavljati graficku karticu, IMHO.
Inače svu tehniku koja mi se pokvarila do sad sam slao na adresu firme gdje je kupljeno pa nek oni to dalje rješavaju kako treba
Kome bi točno trebao slati ovu grafičku? Našao sam na netu neke ovlaštene servise za Asus ali koliko sam skužio to je većinom za laptope, ne znam jel im mogu grafičku poslati? Nemam s tim baš puno iskustva.
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Ja imam istu grafu, meni svijetli samo bijela ledica. No, gledam sad malo po netu, navodno je normalno da i crvena blinka.

Našao sam i ovo:
"For me the way it works is that when the LED is red, it means power cable is in but no power, and when it is white it means cable is in and there is power, and when it's off it means no cable or power."
Sve u svemu meni su stalno upaljene obje lampice, ali dobro reklamirat ću ju zbog problema s DP utorom kao što kaže kolega @Iluzionist.
Nisam baš našao puno informacija o tome LED indikatoru. Svatko nešto drugo napiše u vezi toga, netko je napisao isto kao da GPU dobiva "abnormal power" od PSU, a ja grafičku probao sa 3 različita napajanja.
dinos3 je offline   Reply With Quote