View Single Post
Staro 14.06.2020., 11:20   #118
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Ja ga pikiram već neko vrijeme i mislim da ću ga uzeti.
Šteta sto nema i fm kao moj Soundcore mini kojim sam oduševljen.
Odakle si ga naručio m
na aliju u službenom anker dućanu. bio je čak snižen na 550 kn neki dan, ali trebao sam još dan za konačnu odluku i u međuvremenu je otišao na 670 kn. ali opet za taj novac, ako svira kako kažu da svira to je odlična kupnja. nadam se da ću proći bez carine, zamolio sam da ga pošalju kao poklon. vezano za ekvilajzere koje oluv i drugi recenzenti spominju, tj. za podešavanje istih preko soundcore aplikacije kako bi se izvuklo najbolji zvuk iz ovog zvučnika - pa ja svaki zvučnik koristim tako da si poštelam ekvilajzere onako kako meni paše, ovisno o vrsti muzike koju sviram. a to radim u samom plejeru preko kojeg vrtim muziku ili preko dolby atmos kojeg imam na mobitelu. usput, ovaj zvučnik planiram uparit sa lg g8 koji ima kvalitetan dac i amp, zbog čega sam uzeo kvalitetan ugreen audio kabel od 2m kojim ću povezat mob i zvučnik.
nevezano za ovo, ali vezano za anker - oduševljen sam odnosom cijena - kvaliteta koju imaju. najnoviji primjer je njihov veliki zvučnik "rave mini plus". 80 w u kompaktnih 3.5 kg. dakle đubre od zvučnika idealno za napravit momački rejv bilo gdje i bilo kad, a može se ponjet u manjem ruksaku. trenutno se da kupit za manje od 1200 kn. za toliko novca jbl prodaje svoj charge 4

Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 14.06.2020. u 11:44.
tomasini_ je offline   Reply With Quote