ja nemogu davati iskustva s faksa ali evo malo kako je u srednjim skolama u manjim gradovima........
kazu bolje....
ministarstvo je kupilo malo bolje kompove,sredilo prikljucke na net i sad je sve OK..........
je malo moren.......znate li da u skolskom programu za nastavu informatike za srednje skole (po ginazijskom programu po kojem i moja skola ide) uopce nema interneta????niti jedan sat........
ali se odrzalo zbrajanje binarnih brojeva i progamianje u basicu
da bi stvar bila gora profesori se toga drze ko pijan plota
mi srecom imamo mladog profesora koji shvaca da ce djeca vise nauciti ako ih pusti da dva sata rade sta hoce,da se uce surfanju,da igraju novije igre (jer je i sam svjestan da igre najvise priblizavaju strah i trepet pocetnika - misa i tipkovnicu

)
ali takvi su rijetki
moja generacija je imala iz informatike profesoricu koja se drzala onog starog nacina...koji je rezultat???
potpuna neinzateresiranost 99% ljudi za kompove....(ja sam onaj 1%

)......nemoraju vsiti za njim ko ja ali ljudi,pa to je buducnost....
a i kako ce dobiti posao u buducnosti kad se za pekara jebemu trazi poznavanje rada na PCu???'
s ovim mladjim je sad malo situcaija bolje,shvacaju da kompjuter neznaci igre i napredak je ocit.ali to je opet samo na nasoj skoli a ne na drugima.ostaje jos 7 srednjih skola u gradu koje imaju nastavu iz informatike u kurcu (a da nespominjemo osnovne)
i sta da ti ljudi rade kad dodju na faks????osim da tuku monitore i tastature???
sta ce - pa ionako nista neznaju