View Single Post
Staro 13.06.2020., 09:52   #5479
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Moj kvart im nije ni u planovima. Hoteli i okolica. Tek za 5 do 10 godina. Do 2024 imaju vec na webu sve projekte. Carera mi ne treba nazalost osim ako je daju za 100kn .
Ali hvala na preporuci za bridge ,nisam znao da li da ulazem
borik?

šta se ulaganja tiče, nije to sad neki iznos osobito ako ne ciljaš na najnoviju tehniku. ako ti nije potreban 5ghz ac wireless, izbor ti je poprilično velik za malo para.
možeš u startu uzet neki vdsl fritzbox pa si u jednom tiru riješio sve, spojiš ga na dsl liniju direkt. softver mu je moćan. možeš i neki običan (adsl) fritz uzet, jer ga možeš podesit da radi sa vanjskim modemom. imam 7330 kao AP i već kao AP ima dosta opcija. da je u routing modu toga bi bilo još više...

i varijanta 2 ti je praktički bilo koji tp-link, možeš pustit originalan softver gore (dosta su ispeglani pa više nema problema) ili se poigrat i instalirat openwrt na njega ...
za basic potrebe, za 200kn imaš archer c20 koji je dual band, a 841n je još jeftiniji. nisu za neznam kakve brzine, ali za dsl će bit dovoljni. dajem frendu 20/5mbita preko 841n, cijela kuća mu je na tom routeru i nije se dosad žalio.
jp_rv je offline   Reply With Quote