View Single Post
Staro 12.06.2020., 16:41   #1334
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Imao sam dosad 3 mobitela iz Nexus/Pixel serije i ovo je prvi put da sam doživio veći softverski problem na 4. mobitelu. Naime neki dan sam Pixel 2XL pustio van oka 2h, a kad sam ga nakon tog perioda išao otključat dočekala me poruka Pixel Launcher keeps stopping i nisam mogao kliknut ništa osim Close što bi instatno dovodilo do ponovne greške pa sam išao na App info i tamo kliknuo "Clear cache" i restartao pa je proradilo, ali ogromno je rasulo na mobitelu, Play Store kaže da nema nijedna aplikacija, poremećene su sve postavke Display/sound dok su recimo sve postavke Securitya ostalo uredne (PIN za ulazak na mob i sl.), Whatsapp se srušio i jedino što sam mogao je vratit ga na postavke backupa od dan ranije, a pritom mi je izbrisao kompletan folder Whatsapp_images sa 2000+ slika, Garmin sat ne mogu syncat iako se uredno spoji na mob (mogu ga sycat na drugi mob), uglavnon da ne nabrajam dalje rasulo je

Danas ću ga dignut na zadnji image koliko vidim to je 10.0.0 (QQ3A.200605.001, Jun 2020) pa će se valjda oporavit, ako ne, onda backup svega pa factory restore će sigurno pomoć
Ako je to najveći problem, onda je to još super
Mislim, nije super za tebe, al govorim općenito za guglov softver..

Nego, kako Gugl stoji sa izbacivanjem zakrpi, jel reagira instantno ili? Mislim i smislu, dok se ekipa počne masovno žalit na neki softverski problem, dal to google riješava ili se malo pravi grbav.. Nisam nikad imao pixele..
zvonac je offline   Reply With Quote