Citiraj:
Autor OuttaControl
Nije visoki sjaj u mene, mat je sve, kazu manje osjetljivo, pa vidit cemo zasad je sve ok  a sa MDFom jedino se moze ukopat ovako, sa ivericom je drugačije ukopavanje a to mi se nije svidilo.
A nezz jesam li napisao ali u mene su imali posla sa ajme krivim zidovima, elemente su nekoliko puta nosili na prekrojavanje, ali to nista nije dodatno naplaceno.
|
Krivi sam shvatio za visoki sjaj. S mat lakiranim mdf-om nemam iskustva, al cini mi se bolji odabir nego sjajna.
Citiraj:
Autor zvonac
Baš sam u potrazi za kuhinjom, ravna, 3m.. Dobio ponudu za (sve je mat) 10200kn, materijal je iz Elgrada, računam s aparatima oko 16tkn.. Bio u Lesnini, ponuda je tak tak, nemam želje bacat lovu na kuhinje od prek 20tkn, pa sam kontaktirao stolara..
Stolar mi veli da su okovi prva liga, kao i sami stoperi, a tu sam gledao da uzmem malo bolje.
Nego ne patim baš na imena proizvođača, al opet ne bi ni neki šrot, zanima me koji sudoper gledat (s jednom kadom) do kojih 1000kn, se da nać kaj u tom cjenovnom rangu?
|
U istoj nedoumici sam bio prije par godina i to sto planiras je daleko bolja kombinacija.
Dobiti ćeš 5x kvalitetniju kuhinju.
Paneli su im vrhunski, lamiranje je vrlo čvrsto.
Samo gledaj da ti fronte kantira u 2mm abs. Da. Nebi slucajno isao sa mini abs-om od 0,5mm.
Ako je stolar pedantan, nemaš šta razmisljati.
Glede sudopera, mi smo uzeli ovaj Blanko silgranitni.
Duplo je skuplji od tvog upita i protivio sam mu se kad ga je draga zapikirala jer bilo mi je suludo davati toliko para za yebeni sudoper, al sad nakon mjesec dana korištenja mogu reci da mi je drago što smo ga uzeli.
Isprva smo planirali crni s crnom pipom, al uplašili smo se kamenca, a za pipe je tu netko napisao da se lako ogule ... pa smo na kraju uzeli bijelo sivu kombinaciju. Što je sigurno, sigurno je.
Praktičan je i modularan. Ima ovu rešetku koju po potrebi možeš pomicati, dubok je 25cm, a kaca je velika da cijela velika tacna stane u njega.
Pogledaj možda ima u prodaji inox verzija koja je jeftinija.