View Single Post
Staro 11.06.2020., 21:09   #1908
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Pa mislim da PC gaming nikad nije veću lovu okretao nego sada.
A ovo da uzmeš konzolu i miran si i sve radi, isto je i sa kompom. Mozes ti pljunut malo love i isto tak sve igrat u 30 fpsa na kompu. A mozes pljunut vise pa uzivat daleko vise u samoj izvedbi nego na konzolama. Nema se smisla raspravljat, ali stvarno ne kuzim vas s takvim komentarima. I sam imam komp i PS4, i Switch i jednostavno svaka platforma mi je za druge stvari. Zalockat se na jednu platformu je blesavo.

A cijena na Amazonu je najvjerojatnije placeholder. Tako je do sad bilo u 99% slucajeva za hardver koji sam pratio. Cak i za vrijeme preordera cijene su često veće nego na samom releaseu. Tako da dokle god Sony sam ne potvrdi cijenu, nemojte raditi prednarudzbe ako ih bude.
Bio sam u pc gejmingu pa sam upoznat sa situacijom, na kraju se riješio svega, sad gledam nekaj da se uvaljam na krevet i gamepad u ruke, a onih 30fps koje sam doživio na ps4 mi ne izgleda tak loše, pošto sam usporedo s tim ganjao fps igre na 144Hz monitoru i praktički tim brojem fpsa..

Veći mi je problem bio prelazak s miša i tipkovnice na gamepad, al dobro, sve je stvar navike, tak da onih 30fps nisam previše doživljavao kao nekaj loše..

Ne raspravljamo se, neg iznosimo svoja mišljenja koja na mahove pređe u malo žešću raspravu, koja je opet u granicama normale
zvonac je offline   Reply With Quote