View Single Post
Staro 11.06.2020., 17:46   #1906
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
PC gejming mi je pao u očima, ovdje uzmem konzolu, koja out of box radi, tj igre koje su namjenjene za konzolu, a i dolaze vremena dok se igre okreću konzolama.. Čuli smo naziv konzolitis i sad zamisli kak to zvuči u PC gejming svijetu s turbo hajend (i pljuneš vagon love za istu) grafom koja se (neoptimiziranost, ta je riječ većini poznata) muči s igrom Da su konzole u manjini tj slabo zastupljene ili tek tolko da postoje, a da dominira scenom pc gejming, sve bi možda bilo drugčije, al ovak, konzole grabe velikim koracima napred, a uz to, postale su multimedijalni uređaji.

Imam osjećaj da pc gejmig pada u drugi plan i ostaje samo šačica old scool vjernih gejmera koja se opire konzolama

A što se tiče cijena igri, pa uvijek se da nać na akcijama ili eventualno otkupit od nekog po daleko jeftinijoj cijeni, alternativa uvijek postoji..

https://www.gsmarena.com/sony_playst...news-43711.php
5tkn

Pa mislim da PC gaming nikad nije veću lovu okretao nego sada.
A ovo da uzmeš konzolu i miran si i sve radi, isto je i sa kompom. Mozes ti pljunut malo love i isto tak sve igrat u 30 fpsa na kompu. A mozes pljunut vise pa uzivat daleko vise u samoj izvedbi nego na konzolama. Nema se smisla raspravljat, ali stvarno ne kuzim vas s takvim komentarima. I sam imam komp i PS4, i Switch i jednostavno svaka platforma mi je za druge stvari. Zalockat se na jednu platformu je blesavo.

A cijena na Amazonu je najvjerojatnije placeholder. Tako je do sad bilo u 99% slucajeva za hardver koji sam pratio. Cak i za vrijeme preordera cijene su često veće nego na samom releaseu. Tako da dokle god Sony sam ne potvrdi cijenu, nemojte raditi prednarudzbe ako ih bude.
xGAME je offline   Reply With Quote