View Single Post
Staro 10.06.2020., 10:01   #14
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
A nikad neznas, ali ove AMDejke prije nego krenemo s najgorim scenarijom treba pogledat softwerski jer koliko vidim ti driveri i dan danas su ccudni. Tamo u drugom topicu je kolega napisao i nakon 10 godina i dalje treba prckat po driverima da bi se normalno igralo.

Evo ja sam morao prckat po ventilatoru. I ne divljaju ventilatori bezveze, divljaju jer sma im ja rekao da divljaju kad temperature predje 72C nek idu MAX. Mogao sam staviti vise. To cu jso razmisliti. Ali po defaultu je 85C tek da pocne da vrti na max? Pa tko je to slagao da mi je znati. A na MAX ventilatori graficka drzi temperaturu na 73C bez problema i na dugotrajnom benchmarku.

A za ovaj gore problem, izgleda da je to cist normalna pojava kod nekih AMDejki, pun internet je slucajeva i jedno od rjesenja je:

"I solved it by disabling HDCP support in Radeon Settings."

E sad ja sam to napravio i cekam dali ce to sprijecit pojavu snijega. A kolege gore koje imaju isti ili slican slucaj nek napisu jel se to desava i sa Nvidijima ili samo AMD, usudio bi se okladiti da je to samo kod AMDea, haha.