Citiraj:
Autor OuttaControl
Aaammmm, to ti je isto marketinški trik, dugorocna steta se nece dogoditi oku, imas brdo istrazivanja na tu temu, ali da, mracna prostorija povecava umor ociju i moze doci do glavobolje, ali dugorocna steta nop. i naravno led traka od 5 usd rjesava taj problem jednako efikasno ali ne efektivno(oodlicna fora) kao ambilight
Edit: Da i ja imam smanjen brightness, pogotovo po noci. Po danu je na 90(al tu moze 100 komotno) po noci 70, s tim da imam uvjek pozadinsko osvjetljenje. A kad zena protjera na kauc pa tu spavam onda 50. Ali da mi sunce tuce direktno u tv nebi mi ni 200 bilo dosta
|
Po danu koristim ISF Day, za noć ISF Night i zadovoljan sam. Položaj TV-a mi je takav da mi sunce, pogotovo popodne, lupa direktno u TV i nitsi su mi bitni (stari Panasonic sa 170 nitsa mi je bio neupotrebljiv).
Citiraj:
Autor tascam
Sori tek sada vidim da sam te kvotao iako nisam imao namjeru.
Top oledi su Sony,LG,Panasonic i tu svaka rasprava završava.Klasu niže dolazi TP Vision.
|
Apology accepted. Al svejedno moram pitait.. koliko je slovenac pro philips (prefanatično i neopravdano) toliko ima vas 2-3 koji jednakim fanatizmom (neopravdano) napadate taj Philips, kao da vam se osobno zamjerio, a ne mogu razumjeti zašto se nekome neki brend može osobno zamjeriti (OK meni su se zamjerile Dunlop gume, ali samo zato jer sam skoro pogazio biciklista zbog njih).
Što se OLED-a tiče onaj summa summarum SFTD-a bi trebao ići u sticky. Sve što je napisao sam i ja shvatio iz a) vlastitog iskustva (C9 i 803 plus IPS Sony za dokaz motion handlinga) + reviewovi po netu.