View Single Post
Staro 09.06.2020., 09:03   #2662
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Sve što pričate stoji ali svaka situacija je subjektivna, nažalost radi posla grafa mora biti nvidia i barem 2060 kakvu imam i sad, tako da ova 2070 super (aka 2080) ce biti odlicna za posao i vise nego dobra za gaming, velim WoW i neki tower defence... plus imam G-sync monitor.

CPU sam mislio ryzena piknut (8-16) iako mi je single core perf vrlo bitan, neki alati koje koristim baš vole ubit 1-2 jezgre (PS, gaming), tako da ovaj 10600K, koji kolko vidim uopće nije loš ni u multithread taskovima odgovara idealno i za čudo za intela nije tolko skup.

Pitanje isplativosti je uvjek tu i Manuel je vjerovatno u pravu ali radije cu dat malo vise love i ne imat nikakvih issuea kasnije, do sad sam imao sreće i nadam se da će se nastavit. Npr kanta stoji pol metra od mene, gledat cu ju 5g i komentirajući sa par kolega i pregledom 10ak youtube reviewa mislim da je Fractal 7 bijeli baš pun pogodak od kučišta od kvalitete, praktičniosti do vizualnog dojma.

Da se za manje love može bolje proć, može sigurno, ali koda kupuješ alfu, malo moraš gledat srcem, bar jednom svakih 5g

btw konfaje naručena, kad stigne i posložim sve skeljim par fotki u thread di već ide, ako postoji još

eto, to je to za sad.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote