Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Imao sam panoramu na 307sw...dvaput sam povukao klizni krov da vidim na šta to liči i ostalih 60k km prešao sa kliznim navučenim. Gimmick.
Da ne spominjem da čim je i malo sunca vani neovisno o godišnjem dobu,čelenka zaprži dobro bio ti ćelav ili ne...unatoč uv zaštiti. Noćna gradska vožnja je jedino vrijeme kada se ugodno voziti sa panoramom.
Znaš što putovanja čini ugodnijima? Ugodan auto 
|
Sestrin Mito i nev'stina Giulietta ga imaju, sunce ne smeta ni najmanje. Staklo je skroz tamno i ima mrežicu koja se navuče. Auti stari 8-9 godina, nikad nije bilo tehničkih problema sa krovovima.
Uvijek može biti ugodnije od ugodnog.
Citiraj:
Autor buljo
Mislim da brkaš kruške i jabuke, panoramski krov je staklo, a ispod njega je neki materijal koji zatvori to staklo, kad je auto na suncu i kad je taj pokrov otvoren i sunce piči auto je pečnica.
Ako otvoriš krov sva ona vručina koja se nalazi između stakla i tog materijala ode u auto i još digne temp tak da mi nije jasno kak misliš otvorit i još prije ohladit auto.
A da ne pričamo da bez kaska nemaš kaj razmišljat o takvom autu obzirom da je zamjena tog krova cifra sa 5 znamenki...
Jedino dobro kod toga je što ovi iza po noći mogu gledat nebo, ali je preskupa i po meni osobno nepotrebna igra za tu malu dozu luksuza.
S tim da sam na početku bio oduševljen sa tim da bi nakon evo 4 god ispalo da je jedna od stvari koju bi rađe da je nema nego da je ima.
|
Ne kužim na šta točno misliš ali proces je: Upalim auto i klimu, otvorim krov, vrući zrak ide vani, za par min zatvorim krov da mi ne smeta sunce.
edit: zaboravio sam da postoji i fiksni panorama krov, ovaj problem sa vrucom glavom koji @xlr spominje je realan
Naravno da mehanizam krova traži ekstra održavanje (treba bit podmazan i čist)
Uglavnom, meni ima više prednosti nego mana i zato bih ga volio imati u sljedećem obiteljskom vozilu