Imam to na 308ici (samo staklo, nije siber, ne otvara se) i kao vozac moram priznati ima svojih prednosti i mana.
Prednosti su osjecaj prostranosti cijelu zimu i hladniji period godine, ne zatvaram ga. Kad ga zatvorim u voznii malo osjetim kao da se auto smanjio

paCak se i auto da malo odrzavati toplijim po zimi sve dok ima sunca (efekt staklenika).
Od mana tu je po meni samo ljeto i sunce. Nema te zastite niti izolacije od topline. Imas tanko platno koje se navlaci, ali to je da prostite kurcina. Izmedju tog platna i stakla se zadrzava toplina, to isijava i grije glavu ako ne klimatiziras auto. Sajba mi ima onaj metalizirani sloj, za pano krov nisam siguran (mislim da ima), ali svejedno tebe grije ispod toga.
Nikad necu zaboraviti cekanje na GP Sl.Brod, valjda 2h u koloni. Vani je bilo 30+. Klima na maks, meni se vrti od topline... Prodjem rukom kroz kosu - a ono kosa vruca, grije mi glavu od gore. Isijava toplo! Mislim da limeni krovovi ipak nemaju taj (d)efekt na suncu
Nisam ulazio u cijenu zamjene krova ili aspekt sigurnosti. Sutra bi svejedno opet kupio auto s pano krovom - i opet govorim kao vozac koji nikad ne gleda kroz njega.