Citiraj:
Autor Elven
Drzim fige za 330i!!
Salji slike ako prodje, obavezno 
Prije, tokom, poslije...
|
Stigao danas E90

Za smjesne pare nelos komad lima.
2006 330i 175k km
Zasad se sve cini ok, imat cu se cime zajebavat u dogledno vrijeme.
Vec sam na putu doma rijesio problem automatskog podizanja straznjeg vozacevog stakla, resetirao regulator i sad sve radi kako treba
Iduce za napast je shifter i provjerit ozicenje jer ne detektira Sport/Manual mod. Paralelno s time bacit se u dijagnostiku i vidit jel otisao injektor ili ingnition coil na sestom cilindru. I ovako vuce ko gluha svinja, kad se sredi paljenje bude jos bolje.
Brtva poklopca ventila je nova, remenje novo, ne znam jel to malo slini kod brtve kocista filtera ulja ili je samo prljavo al to je zanemarivo.
Zatim ima napast straznji ovjes, tj amortizere koji su banana.
Dobra vijest je da je dif suh pa barem tu nema problema.
Zadnji lonac izgleda prilicno novo.
I da, auto je prokleto tih
Prednji ovjes se cini ok no necu znat dok se ne zavucem pod auto. Izgleda ok, amortizeri nisu procurili, ali elementi izgledaju kao da nisu mijenjani.
Xenon radi super, angel eyes je malo slab na suvozacevoj strani, vjerojatno balast krepava.
Farovi u globalu su u dosta losem stanju i trebaju dobro smirglanje pa poliranje.
Boja je ok ima tu i tamo koji potez jer jebes BMW koji nije kljucem izgreban. ili u ovom slucaju kad te Zorro posjeti i ugravira autogram na zadnju haubu
Interijer je u dosta dobrom stanju ali ocajno treba posteno ciscenje. Osvjetljenje radi, el grijana sjedala rade mada gledam mozda upecat sportska sjedala od nekog donatora organa, klima radi.
Zanimljivo da i s ovak razvaljenim paljenjem i injektorima auto ima avg potrosnju od 13l/100km. LOL To je onak samo 2l vise nego sto ja imam s 318is
Enivejz, da ne davim, budemo vidjeli kad malo dublje zaronim u njegove mracne tajne.
Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Imao sam panoramu na 307sw...dvaput sam povukao klizni krov da vidim na šta to liči i ostalih 60k km prešao sa kliznim navučenim. Gimmick.
Da ne spominjem da čim je i malo sunca vani neovisno o godišnjem dobu,čelenka zaprži dobro bio ti ćelav ili ne...unatoč uv zaštiti. Noćna gradska vožnja je jedino vrijeme kada se ugodno voziti sa panoramom.
Znaš što putovanja čini ugodnijima? Ugodan auto 
|
Drito to, cak i obican siber vise ne koristim nego navucem sjenilo da mi sunce ne smeta. Ali da, kruzanje predvecer je zakon u tako necem. Cabrio isto, dok sam se malo zajebavao s Mustagom cabrio vise sam vremena proveo s dignutim nego spustenim krovom.