View Single Post
Staro 06.06.2020., 21:37   #5340
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Nastavlja, ali IMO smanjit će ti doživljaj SoC-a (najboljeg stalkera) - zbog istih mapa, te nekih sitnica npr. jedna od rijekih stvari u kojim je CS bolji su smislenije napravljeni atributi artefakata itd. pa će ti se taj dio downgradeati, također ako se dobro sjećam SoC nije imao hotkeys. Pa bi ti te sitnice mogle nedostajati, s da di ovog igrao prvog nebi ti falile. Nekako najviše smisla ima igrati igre kako su izlazile kronološki

Mislim i dalje ćeš vidjeti da je SoC bolji, ali da si njega igrao prvog doživljaj atmosfere zone i priče (koja je najbolja) bi ti bio jači. Ovako će ti zbog mapa SoC izgledati kao reciklaža, iako je obrnuto.

Također complete mod je skoro must, zbog ispravljenih bugova + bolje grafike. Gameplay i doživljaj ne mijenja. Nadam se da nećeš imati gamebraking bugova

Hvala na pojasnjenju Da, mapa je skoro ista u prve dvije igre i zapravo mi je fora napravljeno kako se jedna igra direktno nastavlja na drugu. No nema veze, ako sam istrpio najlosiji dio i sad uzivam u ovom, onda nemam brige niti za zavrsni dio serijala. Jedva cekam. Nedavno sam zavrsio Metro serijal i ovo mi je slican ugodaj, a opet toliko drugaciji.