View Single Post
Staro 04.06.2020., 21:10   #13467
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
The Last Dance je i meni pokazao tu drugu stranu MJa koju nisam znao. Veliki je sportas nema sta, sigurno i GOAT. Ali mislim da nije najveci sportas svih vremena. Konkurencija je daleko prevelika. Ako odgledas neki dokumentarac o Muhamed Aliu ili Wayne Gretzky imat ces isti ovaj osjecaj kao sto kad gledas ovog MJa.

Po meni Gretzky i ALI su daleko jace dominirali konkurencijom. A usudio bi se reci da je i Janica Kostelic veca atletkinja od MJa. Janica Kostelic je pomela konkurenciju i nekako nju vidim uz Gretkog i Ali-a prije nego MJa, mada i on zavredjuje mjesto medju njima, on je sito dominirao svojim sportom, ali cak i u tim dominacijama je bilo tijesnih utakmica, a to samo govori koliko je talentiranih kosarkasa bilo u to vrijeme koji su naravno kaskali za MJaem ali su bili tu blizu.

Na primjer Jabar da snimi svoj dokumentarac sigurno bi bio isto ovakav ako ne i bolji.
Usporedba Statsa

Ja se sjecam ovog Jabara iz neke igrice tamo jos sam na 486 igrao, i s njim si samo radio horuk i sve je islo u kos, navodno je tako bilo i u doba kad je igrao.

Usput da kazem da sam gledao jos i ovaj gangs of london, nije lose, ali malo previse mi vuce to kao sto je netko spomenuo na Game of Thrones. Svi su losi i dobri.

Trenutno gledam staru seriju Fringe i pitam se zasto to prije nisam gledao. Prava znanstvena fantastika.
Možda i je, ne ulazim u to, nisam ga pratio, niti znam išta o njemu.

Ali ovo što je MJ donio košarci, cijelom svijetu, Bullsima, svojoj ekipi, ne može nitko.

I nije isto uspoređivati pojedinačne sportove i timske (gdje je MJ imao u prosjeku 50% poena sam, ostalih 50% se dijelilo na 7-8 ljudi).

Meni osobno, GOTY! Ne kažem da je to tako, nego moje stajalište.
Mommistake je offline   Reply With Quote