View Single Post
Staro 04.06.2020., 08:23   #1331
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Uskoro će krenuti beta Android 11.

@zvonac
Pixel 4XL je krasan komad hardvera. Samo ovisi kako gledaš osim Cocountove filozofije.

Podcjenjen ili precjenjen, u oba smislu meni baš nije. Meni je bitno da radi kako treba , uživati u sučelju , kvaliteti fotografije ( nećemo krenuti raspravom zoom, nedostatkom microsd i uspoređivanjem drugih).
Ps. launchere uopće ne koristim, customiziranje,rootanje. Samo izvadiš mobitel iz kutije i započinješ komunikcijom. Slično kao "toči i vozi"

Отправлено через SM-N960F
Pa gle, precjenjen je, pošto se da nać opremljeniji mob za te novce i podcjenjen je, AOSP, prvi u redu za updatee i općenito iskustvo korištenja.. Al dobro, kom je Pixel pri vrhu, nema rasprave, taj zna zakaj pixel kupuje..

Meni osobno sve pada u vodu, ak ne mogu naći neki kompaktniji mob, pa taman i da ima najbolju kameru tj najjači hardver, a kompromis uvijek postoji, samo izaberemo koji je nama najmanji

Kamere na pixelima 4 su inferiornije spram današnjih modela a i lanjskih, ali, mogu konkurirat komotno i dalje tu dolazi do izražaja vrhunski softver za kameru s potpisom Gugla

Baš čitao komentare, za ovaj june patch i ekipa je zadovoljna, a razlike postoji u fluidnosti i potrošnji baterije, to bi trebala bit odmah vidljiva razlika "na oko", vjerojatno postoje još neka poboljšanja a da doprinosi samim performansama P4..

Meni je još u fokusu ovaj mali P4, al me brine baterija, kolko čitam okolo, čak je baterija jako dobra, a ovim zadnjim patchem se to još poboljšalo, inače sam čitao iskustva korisnika, koja su stara 6-7mj. a od tad se sve promjenilo na bolje, pa vjerujem da i je bolje po pitanju svakog segmenta u Pixelu 4.

Jel si se prebacio na aktualni model ili..?
zvonac je offline   Reply With Quote