Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
da, čujem da su te joya kao čudo udobnosti.
da li je to stvarno tako, da opravdava tih 1500+ kn?
|
Srecom za vrijeme korone su bile na akciji joya tenisice, 1050kn i jedan broj je ostao, puna cijena je bila 1750kn, govorim o joya tenisicama.. A uzeo dva mjeseca prije ovih tenisica jos jedne joya cipele-tenisice isto na akciji, mislim da je bilo 1150kn, puna cijena je bila 1750kn..
Osobno, da, opravdava, ak gledamo sto se sve nudi za (govorim za ostale zvucne marke na nasem trzistu) te novce, al ak se vise ide na dizajn neg na samu funkcionalnost obuce tj udobnosti, onda tu joya ne kotira dobro, kiksaju na podrucju dizajna, posto nisu bas nesto ekstra lijepe, ali zato su po udobnosti

Jedne sam joya kupio prije 6-7god, jos ih imam, od onda sam rekao, kad tad cu ih opet kupit i eto, uzeo, dok je akcija
Probao sam i neke Ecco modele cipela-tenisica, brutalno izgledaju, ali nedovoljno udobne, bar za mene, a cjenovno su blizu 1800kn, sto mi ne opravdavaju cijenom, bez obzira sto su kvalitetne (koza) al udobnost, e tu mi nisu nesto ekstra.
Sto se tice Joye, na prvi pogled dok ih se obuce, cudno je hodat u njima dok se covjek ne navikne, al poslije je fantazija. Imam spusteno stopalo, pa ne gledam svakakvu obucu, a prioritet mi je iskljucivo udobnost pa i na ustrb izgleda, a izbor u tom segmentu je skoro pa nikakav, tak da su mi joya jedini logican odabir.
Do sad nisam nasao neke udobnije cipele, ako postoji jos neka obuca a da je udobnija od joye, slusam
EDIT: Evo fotki tenisica Joya..