Citiraj:
Autor AiM
Tebi je drastična ?
|
Pa F30 i G20 nemaju nijedan zajednicki dio, Prednji, zandji kraj komplet drugaciji, interijer sve drugacije od volana, table, rucica, sjedala, kvaka....cak su i felge promjenili vis ni to ne pashe dimenzijama offsetima/rupama (5*120 vs 5*112).
Neznam ako ti nevidis drasticne razlike izmedju F30 i G20 a vidis ih kod Audia A4, A6 onda valjda imamo drugacije "oko"

.
Razlike kod serija 3,5,7 iste genercije su naranvo manje ali svi recikliraju danas tako da to niej neko iznenadjenje ali reci da prethodna generacija trice ima minorne razliek od sadasnje je ono wow, neko od nas dvojice definitivno nevidi dobro

.
P.S. sto se tice nove cetvroke (G22) ni meni se nesvidja tablica po sred bubrega koji jesu preveliki za moj ukus (ali BMW je u prvim serijam imamo velike vertikalne bubrege doduse ne tako siroke ali to je sad trendy

)
Mislim Audi ima vec godinama cjeli branik naprijed je ogromna maska/resetka i tablica po sred tog apa nevidim da je to ljudima "fuj"

?
Pa cak i novi Hyundai i30 ima 60-70% prednjeg branika ogromna maska... itd.... itd..