View Single Post
Staro 02.06.2020., 09:49   #1834
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Da, nekakva statistika od tko zna gdje će nekome biti nit vodilja u tome hoće li nešto kupiti ili ne...

Imao PS4 Pro par mjeseci i prodao ga čim je ono što me zanimalo postalo dostupno na PC-u (RDR2, Detroit...)

Razlog: Našao PC (Hades Canyon NUC) koji mi zauzima manje mjesta, tiši je i manje se grije za praktički iste performanse + nisam htio plaćati "luksuz" igranja online nakon što sam igru platio jednako ili više nego što to košta na PC-u.

Xbox mi je zanimljiviji zbog mogućnosti da povučem na njega igre koje imam na MS Accountu (Forza Horizon 3 i 4), ali njega ću kupiti tek i ako na njega nakače Windowse, pa postane PC i konzola u jednom, i 5 godina bude mogao vrtiti sve s prihvatljivim performansama. Još da se netko sjeti integrirati sve ove Epic/Steam/Origin servise na takvu "konzolu" i imamo sve što nam treba.
Vjerojatno se neće dogoditi nikad, ali držim fige.

Čekam Phantom Canyon NUC ako se pojave zanimljive igre na PC-u. Kupnja PS5 prije nego postoji bilo kakva igra koja maksimalno koristi taj potencijal mi je skroz blesava, ali svatko radi sa svojim novcima što želi.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.06.2020. u 09:57.
1v@n je offline   Reply With Quote