Da, nekakva statistika od tko zna gdje će nekome biti nit vodilja u tome hoće li nešto kupiti ili ne...
Imao PS4 Pro par mjeseci i prodao ga čim je ono što me zanimalo postalo dostupno na PC-u (RDR2, Detroit...)
Razlog: Našao PC (Hades Canyon NUC) koji mi zauzima manje mjesta, tiši je i manje se grije za praktički iste performanse + nisam htio plaćati "luksuz" igranja online nakon što sam igru platio jednako ili više nego što to košta na PC-u.
Xbox mi je zanimljiviji zbog mogućnosti da povučem na njega igre koje imam na MS Accountu (Forza Horizon 3 i 4), ali njega ću kupiti tek i ako na njega nakače Windowse, pa postane PC i konzola u jednom, i 5 godina bude mogao vrtiti sve s prihvatljivim performansama. Još da se netko sjeti integrirati sve ove Epic/Steam/Origin servise na takvu "konzolu" i imamo sve što nam treba.
Vjerojatno se neće dogoditi nikad, ali držim fige.
Čekam Phantom Canyon NUC ako se pojave zanimljive igre na PC-u. Kupnja PS5 prije nego postoji bilo kakva igra koja maksimalno koristi taj potencijal mi je skroz blesava, ali svatko radi sa svojim novcima što želi.