Tema: Motori
View Single Post
Staro 01.06.2020., 13:59   #759
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
još uvijek si u Louis-u ili si nešto kupio?

Trazio najprije san nekih pola sata i isprobavao jer u cijelom Louisu radi 5 ljudi na nekih valjda 2000 kvadrata i svi ih vuku za rukav konstantno. Nakon pola sata sam konacno uhvatio jednoga od djelatnika i pitao ga za savjet a on mi je onako brzinski pogledao u glavu i uvalio mi neki MTR integralku u XL velicini koja mi je odmah bila jako udobna i stiskala koliko treba. Narednih 2 sata sam hodao po Louisu i probao naci nesto bolje, jer onako laicki prepostavljam da neka Shoei ili Schubert od 400€ mora biti bolja od ove od 120€. Naravno, prevario sam se jer mi niti jedna nije odgovarala kao ova.
Cijelo vrijeme iz ruku nisam ispustao ovu MTR u velicni XL da mi je netko ne bi uzeo jer je radnja bila prepuna i ljudi su doslovno kupili sve sa polica ko babe tariguz.
Ok, prihvatim cinjenicu da necu naci nista bolje i odem na kasu, platim i pravac doma. Doma sjednem sa zenom na balkon da popijemo kavu i da dodjem malo sebi od toga svega, vadim kacigu iz kutije, stavljam je na glavu, pokusavam ugurati naocale, kad ono jedva idu unutra. Skinem kacigu kad na njoj pise velicina L
Nista, sjednem opet u auto, vratim se u Louis i sat vremena pokusavam izmoliti nekoga od djelatnika da mi je zamjeni za vecu. Popizdim, odem na kasu, zavitljam kacigu preko pulta i bacim racun pred kasirku, rekoh "vracaj pare!".
Istu kacigu sam narucio preko web shopa, njima ostavio google recenziju sa jednom zvjezdicom i cisto sumnjam da cu ikada vise uci tamo. Sve ubuduce kupujem ili online ili u Polo-u koji mi je isto na 15 minuta voznje od mene, ali kolega kaze da su puno ljubazniji i susretljiviji.
Citiraj:
Autor tomislav_sb Pregled postova
Kaciga mora žuljati na početku dok se ne namjesti.
Nemoj se zahebavati s tim poluproizvodima s ebaya.
Naravno, u pravu si. Ovu sam narucio onako na prvu i bez razmisljanja. Vratio sam ju nazad.
Primjetio sam da mi ova MTR hoce iscupati usi kad je stavljam i skidam, ali citam okolo po stranim forumima da je i to normalno iz pocetka.
WraGG je offline   Reply With Quote