View Single Post
Staro 01.06.2020., 11:27   #8457
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Napajanje je rudarilo prije. Nije ni puno rudarilo jer je kupljeno 2018te. ubrzo nakon toga sam ugasio rigove. Problem s tim konektorom sam primjetio dok sam to napajanje stavio u racunalo, spojio sam taj kabel na ventilatore, kakvih 5 ventilatora na dva utora. Mislim da to nije problem? Imam spojeno na jedan kabel na puuuno slabijim napajanjima 4 ventilatora.

Dali je to izgorjelo dok sam spojio ventilatore ili prije a nisam primjetio ni sam neznam, ali cinjenica je da je napajanje rudarilo. Takodjer u ovom racunalu sam isto rudario s kojeg pisem, znaci ni to napajanje nema garanciju. U biti vise ni sam neznam koje je to napajanje bilo u ovom racunalu jer sam ga izvadio i stavio u drugo, a u ovo sam stavio RM1000x.

Takodjer sam kupio 3 Zalmana od rudara koji imaju garanciju. Nebi komplicirao rado, jer ovo napajanje koje reklamiram radi i moze se koristiti osim tog utora predpostavljam.

Ali mene vise muci sto sma kupio jos 3 Zalmana koja su rudarila, znaci automatski sam izgubio garanciju. A najvise me muci za ljude koji ce kupiti Zalmana ne znajuci da ako im se desi bilo sto iz ovog DOPISa gube garanciju. A najfamoznije je zadnja stavka sa srafima koji jesu ili nisu ishabali napajanje jer ako nisu oni ne priznaju pod predpostavkom da napajanje nije koristeno u kucistu.