Vi si sami možete oporaviti aplikaciju bez odlaska u banku, bez withkeya, bez otvaranja web stranice itd.
bitna su 3 broja.
1. Vaš korisnički broj - on vam je uvijek isti (nešto kao nick ovdje na forumu), njega možete vidjeti unutar same aplikacije, odete na postavke -> profil -> moji osobni podaci
2. vaš kod za oporavak - mislim da se postavlja pri prvom pokretanju aplikacije, mada više nisam siguran. znam da sam ga ja bio i zaboravio i srećom ga se sjetio...
njega možete po želji mjenjat (nešto kao password ovdje na forumu), opet, otvorite postavke -> prijava i sigurnost -> promjena koda za oporavak
3. broj telefona
ako niste baš izgubili cijeli mob sa brojem mobitela, onda to najnormalnije sami radite kroz app.
otvorite app, klikenete na "Jeste li već registrirani" i onda vas navodi kroz ponovnu aktivaciju profila.
Morate unjeti vaš korisnički broj (vidi gore #1), nakon njega vas traži kod za oporavak (vidi #2) i onda vam SMSom na registrirani broj moba dolazi poruka za ponovnu aktivaciju - postavite novu lozinku i voila.
usput, moguće je to napraviti i ako baš izgubite mob/broj pa vam provajder opet dadne isti broj - added bonus je onda da se na izgubljenom mobu automatski briše račun