01.06.2020., 01:06
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Iskreno... ne preporučam.
|
Serija ima problem što epizode imaju dosta oscilacija u kvaliteti, zbog toga sam prije napisao koje se epizode bez problema mogu preskočiti pa je donekle lakše probabljivo dok se ne dođe do sedme i osme epizode koje po meni izvlače seriju i na kraju sve to oblikuju u jednu lijepu ali jaaako depresivnu priču
Citiraj:
Autor pogi
Pogledao u mini maratonu... i malo ubrzano.
Iskreno, kad sam pročitao komentare na IMDBu o povratku iskonsko SFu, očekivao sam... neznam ... brda i doline. Nakraju sam pogledao seriju koja je na granici razumljivosti za većinu gledatelja, koja otvori puno pitanja u početku za koja se na kraju ustanovi da uopće nisu bitna za seriju
Npr....
Iskreno... ne preporučam.
|
Serija ima problem što epizode imaju dosta oscilacija u kvaliteti, zbog toga sam prije napisao koje se epizode bez problema mogu preskočiti pa je donekle lakše probabljivo dok se ne dođe do sedme i osme epizode koje po meni izvlače seriju i na kraju sve to oblikuju u jednu lijepu ali jaaako depresivnu priču
Citiraj:
Autor Old.machine
Gangs of London - nešto kao mafijaško akcijski Game of thrones. Akcija odlična i prebrutalna u stilu The raid serijala (umiješan i redatelj The raid-a). Baš završio petu epizodu, zasad oduševljen. Preporuka.
|
Šta nitko ne gleda ovo?? Serija je izašla prije više od mjesec dana a nisam primjetio nitijedan komentar. Izađe Stargirl, instant ludilo, par komentara se zareda, pogotovo od lacya
Upravo završio sezonu, bilo mi je napeto do samoga kraja, iako je serija over the top smetao mi je kronični nedostatak snaga zakona i reda

da se ono iz serije dogodilo u stvarnosti mislim da bi ih MI5 iz*jebao uzduž i poprijeko

Glavno obilježje serije je da većina glavnih likova i civila služi kao topovsko meso

ne sjećam se da je nitijedna serija došla blizu tomu koliko ova. 8,5/10
Nigerijci i scena "Smatraju nas glupim divljacima. Zato će dobiti ovo."