View Single Post
Staro 18.01.2006., 16:25   #13
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by shady
Nema para, a 400-1000kn ode na igre mjesecno lol

Ako te bas interesira,dobijem 100 eura po sluzbenom putu u inozemstvo,capish?Svaki sluzbeni put zavrsi u nekom trgovackom centru gdje su igrice po 30 eura.
Nikoga nista ne optuzujem,tko nema neka kupuje kopije,ali ja sam previse zivaca izgubio s kopijama.

Autor teme trazi pomoc jer ga "GTA San Andreas" nesto hebe,mislim da bi bilo fer naglasit da nije original,jer se kod originala takve stvari ne dogadju,a ako da,onda je tu patch.

Jer da je oriđiđi,odmah bi mu nasao patch i pokusao pomoc,ali kopije znaju biti pune bolesti...

Mislim da kopijama nije mjesto ovdje,na javnom mjestu jer je kao sto svi znamo zakonom zabranjeno...ma koliko god mi bili "ljudi" i koliko god raspolagali s njima u svakodnevnom zivotu,neke granice moraju postojat,unutar 4 zida...

Autor nije naglasio jeli original ili kopija,tako da ne shvati ovo osobno,volio bi pomoc da mogu,ali pretpostavljam o cemu se radi jer sam dobro upoznat s kopijama i njihovim bolestima,imao sam iskustva,brijem da u krajnjem slucaju nije do GTA...