View Single Post
Staro 31.05.2020., 15:13   #47
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Nist, kako je napravljen jedno su cijevi pofarbane Ne pusta nigdje, jednom godisnje svejedno zovnem servisera da pregleda troslila i instalaciju, 250kn uzme.

Tako je kod mene, dodje na kapiju i onda zove upomoc dok peseka ne zatvorim

Ovlasteni izvodjac ili HEP ? Nekako mi nema logike da HEP to naplacuje, pa koji klinac oni imaju sa instalcijom u kuci ? Mislim pa kupis 5 crijeva za plin i "produzis se" 3m jel...

Sto se njih tice bitna je samo tehnicka ispravnost ali sto bi oni nesto naplacivali sto nije njihovo, to koda HEP elektra naplacuje koliko zica imas po kuci !

Bogami toga nema... ima se racuni od majstora koji je radio ako i to nije zagubljeno...

Napisao sam ti gore ali ne čitaš 😂😂

Ovlašteni , npr bazdar radi od sata do trošila i on naplaćuje po metru tu instalaciju

Znači HEP ti spaja dovod od ulice do sata . Sat i cijevi dalje mi je radio bazdar po projektu kojeg je napravio ovlašteni projektant ,onaj Cigic.

Nakon toga predajes završne papire o radovima j projekt u HEP koji dolazi u kontrolu i pušta plin

To je sve za novu instalaciju. Staru ti možeš sebi dodavati šta hoćeš i nema frke ako nr bude nekakve neispravnosti ili kontrole pa skuže da si modificirao instalaciju.

Bitno je njima pokupiti pare 😀
Kad ti prodje tehnički pregled od hepa

Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk
buljaka je offline   Reply With Quote