View Single Post
Staro 31.05.2020., 13:43   #2208
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Nedavno sam se počastio s novim mišuljom, pa ću podijeliti svoja mišljenja (uzeti sve sa strogim oprezom):

Zowie ZA 13

Mali mišonja koji na opip kaj se tiče oblika veoma podsijeća na dobri stari Logitech s96 (i njegove hp, dell i ostale verzije). Radi bez ikakvog softvera (što je naravno ogromni plus), a može se podesiti dpi, LOD, polling rate, te koja strana pomoćnih tipki je aktivna (ne mogu oba dvije istovremeno). Jako nizak LOD. Mehanizam kotačića (uključujući i tipku ispod) opisati ću u usporedbi s prosječnim logitech proizvodom kao smeće (da bi lakše shvatili moj način razmišljanja, meni su i razer deathadder miševi smeće, dva su mi crkla u garanciji). Lijeva i desna tipka (kahil prekidači) na prvi pogled isto su smeće (prilično tvrdi i glasni). Međutim kad se čovjek upusti u neko malo bjesomučnije pucanje iz puške, zapravo se može shvatiti da te malo tvrđe tipke imaju svojeg smisla i nisu tako loše. Tipke sa strane su jako dobre. Senzor ide do 3200 dpi, u koracima 400-800-1600-2000), i radi poprilično dobro. Osim u određenim slučajevima (kad se spusti LOD na najnižu razinu), na određenim podlogama, zna se dogoditi da se prilikom podizanja i spuštanja miša on zblesira, te mu treba pola sekunde da se dobije (veoma nezgodna situacija). Meni se je u jednom 10 minutnom meču dogodilo sigurno 15 puta, i nakon toga (u 16 sati igranja) niti jednom.

Sve u svemu reklo bi se da miš i nije baš nešto (s obzirom na cijenu). Ali u međuvremenu mi se događa da u svakom meču (CS GO) stojim na vrhu ljestvice (znalo se dogoditi i prije, ali ne baš svaki meč). Ipak tu nešto ima....
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote