View Single Post
Staro 30.05.2020., 21:51   #3454
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Citam ja sve, samo se ti pravis malo juhuhmuhu jel... gdje sam ti napisao primjedbu za cijenu ? Nisam, niti imam ista prigovoriti osim da
aludiras i nameces mogucnost da nesto moze biti jos jeftinije jer je stock cooler dovoljan, cinjenice sve gore sto sam naveo, vele da nije dovoljan.
Freezer sam stavio jel mislim da je poželjan. Zato je uračunat u cijenu

To za stock cooler sam napisao iz istih razloga jer će netko pokušati umanjivati cijenu na cooleru na K intelu (što se i dogodilo), jer kao može proći i jeftiniji. Onda se isti spin može upotrijebiti i za ryzena za stock cooler.

Stock cooler "može proći", pa nije s njim cpu out of specs, to je druga priča što se nekom ne sviđa 70C tokom gaminga

Kažem idemo ekvivalentno, za Z490 sam stavio najjeftinije što sam našao, a što većina vjerojatno nikad nebi kupila

Ono jbte idem biti frajer i uzeti 80-100% skuplju opciju radi koliko %, al ću uzet najjeftiniji cooler, mbo, ram. Prijatelju tko tu već štedi taj nema za 2080Ti, pa sva ta priča o superiornom gamingu pada u vodu. Takve je digao marketing

Samo što ti u svaku priču grlom u jagode, izvlačiš iz konteksta, a nikad ne vidiš srž priče
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote