Citiraj:
Autor silver_tip
Citam ja sve, samo se ti pravis malo juhuhmuhu jel... gdje sam ti napisao primjedbu za cijenu ? Nisam, niti imam ista prigovoriti osim da
aludiras i nameces mogucnost da nesto moze biti jos jeftinije jer je stock cooler dovoljan, cinjenice sve gore sto sam naveo, vele da nije dovoljan.
|
Freezer sam stavio jel mislim da je poželjan. Zato je uračunat u cijenu
To za stock cooler sam napisao iz istih razloga jer će netko pokušati umanjivati cijenu na cooleru na K intelu (što se i dogodilo), jer kao može proći i jeftiniji. Onda se isti spin može upotrijebiti i za ryzena za stock cooler.
Stock cooler "može proći", pa nije s njim cpu out of specs, to je druga priča što se nekom ne sviđa 70C tokom gaminga
Kažem idemo ekvivalentno, za Z490 sam stavio najjeftinije što sam našao, a što većina vjerojatno nikad nebi kupila
Ono jbte idem biti frajer i uzeti 80-100% skuplju opciju radi koliko %, al ću uzet najjeftiniji cooler, mbo, ram. Prijatelju tko tu već štedi taj nema za 2080Ti, pa sva ta priča o superiornom gamingu pada u vodu. Takve je digao marketing
Samo što ti u svaku priču grlom u jagode, izvlačiš iz konteksta, a nikad ne vidiš srž priče