Da, sad sam vidio da mu neki windopws procesi zderu 50% cpu, neki WMIproviderhost u tasku zdere 20% i ne pada uopce ispod, sad cu reinstal windowse javim jel se ovaj vratio medju zive ili je za na ormar. 1307 po Cinebenchu bi mi bilo duplo skoro nego ovo sto je sad.
EDIT:
Tocnije da se izrazim, virus, miner neki se nakacio.
EDIT2:
Nekoliko minuta kasnije, pa taj Ryzen 3 2200g je PILA. 1341 Cinebencha samo tako. I ne grije se. Sad testiram 2500x koji je kategorija za sebe, 1850 Cinebencha ali imam stock cooler i dosao je do 78C dok sam ga gnjavio 5 puta za redom s Cinebenchom, jel to Ok temperatura? Mislim znam da bi sa nekim articom freezerom to palo, ali neda mis e vise ulagat u njega.
EDIt3:
2500x mocan, Cinebench 1860. Imao sam jednog stock coolera koji ima bakreno dno i malo je visi, mislim da sam to kupio od kolege tu s foruma. Spustio je drasticno temperaturu naspram onog niskog bez bakra. Ja sam kupio nedavno R5 3600x i stock cooler je dosao onaj visi ali bez bakra, naravno da to nije moglo hladit pa mi neide u glavu sa cim je dosao ovaj od bakra ili je to kako tko ima srece?