Boga mi sam i ja prošle godine se lijepo ugojio... 110 kg na 181cm visine i 38 godina, iako svugdje idem pješke. Auto imam 8 godina i u tih 8 godina sam nabio 60k km. Dakle, vozim jedino kad moram. Dnevno 14k koraka ali bi sve to nadoknadio žderanjem, iako sam kruha minimalno jeo.
I onda mi je u 3 mjesecu pas obolio pa sam ju morao uspavat. Jako me je to pogodilo i bio sam totalno u banani ali... Pokopao sam je na nekom brdu a pošto sam imao naviku sa beštijom svaki dan šetat po 2-3 puta i tako 10 godina - teško se je te navike riješit. I onda sam počeo svaki dan se penjat do mjesta gdje sam je pokopao. cca 174 n/v i 2.5km do gore. Svaki dan tako. pao sam na 104 ali sam nešto pretvorio u mišiće jer mi je obujam manji tj lakše stanem u traperice a i dalje pristojno težak. Inače sam malo jače konstitucije. Pred mjesec dana sam počeo i trčat, sljedim neki garminov coach za 5km i OK mi ide. Nisam trčao od srednje škole a nakon malo manje od mjesec dana bez beda odtrčim 2km. Odlučio sam se totalno promijeniti u ovoj drugoj polovici života i napokon se dovest red. Cijeli život sam "ugodno" popunjen i reko dosta je...