Citiraj:

Autor  Pentel33

Da su novi auti bolji od starih, a da su Continental gume bolje od kineskih? 
Je, sve si u pravu i zaključak je maestralan. 

| 

Ne kužim zašto ljudima smetaju testovi guma? Ok, rađeni su gdje god da su rađeni, na kakvom god autu, no daju nekakav rezultat po kojem se mogu uspoređivati. Kako bi znao da je continetal bolji od kineza da nema testa? Je, gume moraju imat nekakve certifikate da bi bile dostupne na tržištu no to ne znači da nema boljih i lošijih. Ja osobno ne bi kupio gumu koja ima zaustavni put od 50 m iako zadovoljava neke norme. Ono kad shvatiš da ti je guma dobra ili smeće je trenutak kad ti nečije dijete istrči na cestu. Ako će u takvim nedaj bože tragičnim situacijama tvoju savjest umirit činjenica da guma ima certifikat, a svjestan si da voziš na odronu od guma, onda ne znam što bih ti rekao.
I ne, ne zagledam gume po autima, zabole me što tko ima, znam da na to ne mogu utjecat, no meni će test guma pomoć u izboru. Svi znamo da će u 99% situacija, ak se voziš normalno, svaka guma odradit posao. No nepredviđene situacije se događaju, htjeli mi to ili ne.