Citiraj:
Autor Pentel33
A koju potrebu imate stalno generalizirat i pričat o nekim stereotipima i komentirat tuđe gume i aute?
Šta tebe briga ako netko ima kineske gume i stari ML ili bmw?
Ako je on prošao tehnički onda te se ne tiče njegov auto, oprema i servisiranje auta.
Ti sebi kupi gume od 5k kn komad i auto koji želiš, u čemu je problem?
Puno bitnija je tu normalna vožnja u granicama ograničenja i tada je svaka guma dobra.
Ograničenja na našim cestama su 50/90/120 km, a ispada kao da smo svi na nekoj pisti i da moramo imati neke racing continental i pirelli gt superultra speed gume.
Stvar je glave vozača, a ne auta i opreme, tako da mi nije jasno konstantno zavirivanje u tuđe gume, neki kao da imaju opsesiju s time, valjda liječe neke svoje komplekse.
|
Mene je mozda onaj post od Sympathya spasio od sudara.
Nikada nisam imao takav SUV, i poznam samo jednu osobu koja ga ima (Q3), al ocito nije mjenjao gume.
Znaci nisam znao za tu problematiku s gumama i onda logicnu informaciju da takvi auti cesto imaju losije gume (bilo da raubaju stare ili da imaju kineze).
Sta mi to pomaze pitas se? Ionako ostavljam dosta razmaka od auta ispred da bi mogao opustenije voziti, ali sada kada znam ove informacije cu od takvih autiju ostavljati jos malo veci razmak. Just in case.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk