Citiraj:
Autor murina
Spider pao tehnicki, CO u crvenom 👹
Osim toga meho nije stigao ukloniti china ksenone pa mi je i to napisao.
Kaze da vjerojatno trebam mijenjati katalizator. Ne znam bilo pomoglo da sam ga propuhao prije tehnickog jer je mjesec dana bio kod mehanicara, a i slabo sam ga vozio u doba korone. Covjek na tehnickom kaze da nebi pomoglo, da to pomaze turbo dizelasima.
Ima li tko iskustva sa katalizatorima?
Kad se vec spominju gume, i dalje je na china nordex plastici. Zena stavila veto na kupnju novih, isto radi korona krize. One prolaze tehnicki 😭
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Ja pokupio svoju Alfu nakon 4 godine napokon... Sutra ide na tehnicki, al mi meho reko sa ce bit problema, isto s katalizatorom... Vidjet cemo . S obzirom da je auto 4 godine stajao, u odlicnom je stanju, j bome ga je Baric (Sisak) dobro slozio (al i fino naplatio).
Za China gume ne znam kaj da vam kazem.. pogotovo tam na A6.. ja bi se malo zapitao na cemu je sve taj lik stedio ako je na takav auto stavio najjfetinije gume. Ali sta jest jest od ona 4 auta napisana, samo je taj zvucao OK.
Ima tko od vas zatamnjena stakla iza? Stavljao sam 75% (mislim da su Global), i po noci dok vozim mi grijaci zadnjeg stakla daju odsjaj auto farova iza mene.. kuzim da je to vjerojatno zbog nabora na tim mjestima, al me zanima dal to tak mora bit ili mogu reklamirat?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk