View Single Post
Staro 27.05.2020., 21:49   #7954
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Dobro da, od informacije koja je jedna rečenica naprave 2 stranice A4 teksta u stilu "what we know so far". Nekad je to iritantno (pogotovo kad se ponavljaju), no nekad baš zbog toga imaju najbolji tekst, jer ne izbace samo golu informaciju, nego to uklope u neku priču, povežu s nečim, navedu primjer iz prošlosti itd. pa je često kod njih neka informacija najbolje objašnjena odnosno stavljena u kontekst

Nego hoću reći nekim ljudima je teško shvatiti/prihvatiti da neka informacija iscuri prije nego što je dotična firma službeno objavi. Kao što sam rekao - pa koliko je tisuća i tisuća ljudi uključeno u taj lanac. Znate kako se može sačuvati tajna? Ako nikom ne kažeš ili ako je "other guy" mrtav

A to je nemoguće. Uzmi tog APISAKA. Bez veze sam njega uzeo za primjer. Dečko je očito iz azije, 99% iz Tajvana, a SVI AiB partneri za mbo i gpu su Tajvanske kompanije, a najznačajnija tvornica - TSMC je također iz Tajvana. Dakle dečko je očito u žiži zbivanja (zaposlenik tih firmi). On ili njegov brat, cimer, kumić, prijatelj, tetak...
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote