Kad imaš prazno platno (novi stan), lako je sve postaviti kad dobro isplaniraš. Ne košta te previše da ti provuku bužire gdje kažeš i lako naknadno provičeš zvučne kablove.
Ja bi na tvom mjestu definitivno išao na opciju ugradbenih zvučnika ako ti je estetika bitna. B&W CWM 663 sam imao priliku čuti, po meni odlično zvuče. Ta tri staviš kao L C R ako financije dopuštaju (oko 2600 je komad). Zaštitu možeš ofarbati u koju god boju želiš ako ti zid nije bijeli, tako da se skoro i ne skuže u prostoru.
Za rear možeč ići na neku jeftiniju opciju po izboru. Čak ne mora biti in wall već on wall recimo ako ne želiš odmah stavljati pa da ti ne rokaju rupu u zidu. Jedino je bitno da je sve spremno za kabel.
Ako hoćeš atmos, a ne vidim razloga zašto ne, čak ako je u pitanju mala soba, bilo koja 2 ili 4 mala zvučnika ća napraviti veliku razliku.
I još ti sub ostaje, to po izboru i budžetu. Sa SVS nećeš pogriješiti.
I to bi bio 5.1.4, bolje od toga nije potrebno. Možeš ići na opciju 7.1.4, ali to već zahtjeva skuplji receiver i dodatna 2 zvučnika.
EDIT: još jedna stvar. Ako te ozvučenje ne interesira baš previše (a čim pitaš rekao bi da te zanima), što god uzmeš će ti biti super. Ali ako te zanima bar malo, s vremenom ćeš htjeti više, tako da je bolje odmah stvari posložiti.
Ali kao što rekoh, plan je najbitniji, nakon toga je sve plug & play. A estetski može biti 100x bolje od sonosa i sličnih pizdarija, doslovno imaš osjećaj da zidovi sviraju.