Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.05.2020., 21:22   #49540
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Argh, vec mjesec dana kopam i skupljam kataloske brojeve i eto idem sad buy now na dapartu - i ubi me carondo s dostavom. Trebalo mi je da skuzim kako doci do podataka o cijeni dostave, da.

Netko je jednom pitao za primjer cijene od Andjelka i daparta, evo jednog skoro pa dobrog primjera ocigledno malo tezih itema o cemu ovisi i shipping:
Kod Andjelka komplet 4 amortizera (sachs) + opruge (kilen) i prednji nosaci amortizera (snr) sa dostavom - 3550kn

Daparto (carondo) + Autoteiledirekt (kod njih sam jedino nasao odgovarajuce straznje opruge) - 3450kn

Bome, da sam ranije napravio account i probao se pomaknuti s kosarice na checkout, davno bi odustao. Na kosarici je dostava za Njemacku koja je mizerna.

Barem sam naucio nesto njemackog i kako koristiti TecDoc, nije uzaludno!

Nekoliko puta sam provjeravao cijene za malo jače narudžbe za dva auta (amortizeri, kočnice, set distribucije i sl.) kod Anđelka i bio je jeftiniji otprilike za cijenu dostave od nekoliko tih DE shopova. Svaki put sam na kraju uzeo kod njega, lakše reklamiram i vratim u slučaju potrebe. Nisam još naletio na nešto da bi mi se baš ono jako isplatilo izvana naručivati.

Iako mi se čini da zadnjih godina čovjek popušta malo, uvalio si je dosta posla koji baš i ne stiže, znalo se dogoditi da se na mail ne javi po dva tjedna.
c-shadow je offline   Reply With Quote