Citiraj:
Autor Juan
|
hehehe dobra fora, malo se lik preznojio bio...
Inače da pitam i tu vas, da li imate problema sa vozačima automobila koji očito imaju neke komplekse? Evo u mjesec dana već tri slučaja, prestignem automobil vozim normalno i lik mi se počne nabijati na guzicu. i ubrzam i odem od njega ali frajer po gasu i opet na guzicu i tak dok ga ne izgubim po rotorima ili nekim ulicama. Drugi tip su već dva vozača BMW-a (očito je to ta sorta ljudi). Počnem ga prestizati i frajer počne mahnito dodavati gas. I između dva naselja (ograničenje 70) frajer digne na 160-170, samo da ga ne prestignem ili da mi se zabije na rep. Zadnji je bio BMW 330ci i valjda mu je ego bio povrijeđen što ga je netko prestigao pa je počeo divljati. Pratio me od Vž-a do Čk-a, zalijepio se na guzicu, divljao, i na kraju sam se maknuo u ugibalište i onda je otišao dalje. Pa evo ne znam da li samo ja imam sreće s takvim idiotima ili je to uobičajena pojava? Jer stvarno me brine kamo to sve može otići... Dovoljno je samo da me kvrcne po zadnjem djelu motora, razbit ću se ko p..ka, a njemu ništa. Još bi i stao i riješio to ko oni u semaforu u Zg ali ne smijem, ako napravim neko sranje imat ću velikih problema zbog drugih stvari...