Citiraj:
Autor Bubba
Zenski allaround bicikl do 2000kn. +-razumni offset, naravno da ce se potrositi nesto % razlike opravdane u kvalitativnom smislu.
TIA!
|
Nema nešto previše pametnog tu. Uzmi onoga kaj ima najviše opreme. Kuma vozi Scirocco ili kak se već zove, gradski, ženski, košarica napred, straga paktreger. Već godinu ili dve ide svaki dan na posao i nazad te kod nas na pivu. Za 1600-1700kn je solidno odradio. Jednom godišnje se poravnaju kotači ako se gospođa ne diže sa sica i malo povuče gume preko rinzola i to je to.
Citiraj:
Autor sholky
Padobranac pitanje jer vidim da ima ekipe koji bi mogli znati odgovor - gdje voziti neki xc/trail na zapadu Zagreba?
Znači traži se nešto kao staze u Maksimiru, ali da ne moram prijeći cijeli grad da dođem do tamo.
Na Jarunu ima nešto sitno na otoku mladosti, ali je fakat jadno. 
|
Dubravkin put pa sve do rotora kod predsjednika! Moj trening favorit, jer si za 10-15min u šumi (makadam kod Dubravkinog puta) i onda kreće 2-3 jača uspona i spustevi. Vratiš se nazad, 1h si ubio, a bio si u šumi.
Disclamer - ne odgovaram ako su drva pala.
Počinje tako da dođeš do kraja makadama na Dubravkinom putu i onda skreneš lijevo na mostić uzbrdo do Cmrok. Kod Cmroka izađeš na cestu i iza stanice od busa kreće stazica opet dolje kratko. Ostalo prati GPS:
https://www.bikemap.net/en/r/867224/#6/50/10
Meni bolje od Grme jer sam chicken za skokove, a bliže od Dotrščine/Maksimira, barem za nas sa zapada.
Citiraj:
Autor Sonim
Nisam neki zahtjeni, ali htio bih neki solidan FS da baš odmah u startu ne moram ulagati  . Početno ulaganje mi je najgore ipak je to dosta para u startu.
|
Ako se misliš navući na biciklizam i vožnje (+ imaš staze u blizini za taj tip bicikla) - dobro razmišljaš. Ja sam zadnja dva bicikla kupio tako da sam dao više novaca u startu i osim što uvijek prebacim svoje Zee kočnice na novi bicikl, ostalo je bila potrošna roba. Trek Slash je izdržao 3 godine uz jednu zamjenu lagera i servis amortizera, Giant Reign je evo sada 4 godina i on još bolje podnosi to sve. A uskoro će doći i novi za sljedećih par godina...