Citiraj:
Autor xulos
Sinoc mi je palo na 24 u jednom trenutku. S tim da mi je sve na max. Igra je bugovita i neoptimizirana, kad rijese tehnikalije onda neka se prebace na peglanje gameplaya. Cod je kudikamo zahtjevnija i "lijepsa " igra i radi kao podmazana na mojoj konfi.
|
Pa sve ti je na max, naravno da ce past fps jako nisko jer je neoptimizirano. I ja sam na pocetku igra sve maxano, ali brzo shvatis da ako zelis igrati "kompetitivno", odnosno da u svakom trenu mozes uradit ono sto zelis, onda ne zelis igrat s maxanim settingsima.
Citiraj:
Autor Mommistake
Ja sam malo čitao po netu, nikada ta igra neće biti speglana, 70% ljudi misli da predugo rade na njoj i da nikada neće izaći.
Davno su mogli krenuti na steam, promocije, marketing, svi kažu, fali im para...
Pa što su po tom pitanju napravili? 2 puta godišnje daju 20% popusta na key?
Boje se navale da neće serveri izdržati? Ok, znači nisu spremni za izlazak igre.
Jedan korak naprijed, dva unazad rade, od 2014. očekujem nešto, ali koliko vidim, 7 mjeseci rada oni se bave zvukom...
|
Istina, predugo traje i igra je u tom "beta" stanju valjda 3-4 godina vec, ali ne mozes rec da nisu napredovali i maknuli se s mjesta, jer ako samo usporedis ovu godinu s proslom, masu je tu napretka bilo i optimizacija i novog contenta. Sad je samo pitanje zasto onda to "fali nam para" ne tacklaju drugacije. Po meni bi trebali prvo rijesit performance (+ bekend serveri) pa onda krenit s promocijama, jer dzaba ulazes u promociju kad ti 75% ljudi koji kupe igru ne moze ju igrat, a svi ovi strimeri sta ju igraju ce ju prestat igrat jer postaje repetitivna.