View Single Post
Staro 24.05.2020., 22:58   #247
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
fps pada na 30 sa 2080ti
Ne znam baš kome fps pada na 30 sa 2080ti? Meni sa 2060s na 1440p nije palo ispod 50, većinom oko 70 bude. Daleko od idealnog, ali imho ne bi trebao biti dealbreaker.

Arma 3 i DayZ su se igrali godinama na 30-40 fpsa, hrpetinu desynca, bugovito do bola. Da, bilo je sranje ali je gameplay bio toliko dobar da ne bi gledao FPS counter. Na kraju dana srali bi po performanceu ali bi se uvijek vraćali toj igri.
Ovo je već sada puno bolje nego što je ono bilo onda.

Patchevi imaju svoje prioritete, doći će i performance na red. Smatram da je trenutni performance zadovoljavajuć za igru koja je u beti. Više me muči zvuk i armor sistem, ali i questovi na kojima bi trebali poraditi. Srećom, sve to je komunicirano i priznato od strane devova i u backlogu je.

U budućem patchu (13.0?) je najavljen rework armor sustava koji bi trebao spriječiti nenadjebivost kakva je u ovom videu Flegme.
Najavljen je i cijeli rework skillova/levelanja, ali tek pred release - nije prioritet. Sakupljaju podatke kako ljudi trenutno levelaju pa će na temelju toga napraviti kompletno drugačiji skill sustav.
Questovi će biti prerađeni, u planu je ubacivanje novih frakcija (UN i Cultist) koji bi trebali unijeti raznovrsnost u questanju. Bit će cijeli storyline.
Uz to, žele ubaciti što je više raznih itema, ubaciti dynamic loot sustav, dodati dosta toga u hideout, ubaciti hrpu novih oružja, nove mape, speglati bugove, borba s čiterima, performanse servera i klijenta....

Ogromna količina posla, nisu veliki studio i neće biti skoro gotovi. Nemojte to ni očekivati. Nadajte se samo da će zadržati fokus i nastaviti raditi na tome, teško je to, burnout je stvaran problem.
Do sada su se pokazali vjerodostojni svojih obećanja, nisu mi dali razlog da to tako neće i ostati.
bigAdvance je offline   Reply With Quote