Ovo za opremu, da, ali to je dio igre i pridonosi atmosferi. Meni je to ok da su posljedice poveće.
No, recimo questovi i napredovanje (levelanje) su užasno, ali baš užasno loše odrađeni. Čisti grind fest i 99% questova je čista retardacija.
Igra nije nimalo lagana i treba uložit jako puno vremena da se donekle pohvataju konci. I to je ok. Nije sve za svakoga. No, za previše stvarno loših odluka izgovoraju se na realnost. A o hc fanovima te igre da ne pričam. 50% razloga zašto je igra zapela u beskrajnom loopu u kojem je sada su upravo ti "hurr durr, but this is realistic" ljudi.
Ja imam EOD verziju igre i ne vidim da će igra izaći u full izdanju sljedećih još par godina. I pod time ne mislim na full verziju onakvom kakvom je oni vjerojatno vide.
Performanse bi im morale biti na prvome mjestu, a tek onda pomicanje vrijednosti koju pojedini metak ili oružje nanosi za 0.005% prema više ili niže.
Ali nije mi žao novaca, jer na ovu igru ionak gledam kao potencijalnu investiciju da danas/sutra dobijem u ruke prejebenu igru.
Što je da je, drago mi je da postoji neki developer out there koji ne radi još jedan battle royale, mobu, cosmetics bullshit, abilities bullshit, ili open world bullshit igru. Tako da savjetujem ti da radiš što i ja. Upali je svakih par mjeseci tek toliko da vidiš kako stoji