Evo, danas sam odigrao 4-5 sati u komadu WoW, i dojam je fantastican... Znaci prvo, glasan jest u igri, i minus cu mu dat tome sto je jedan ispuh s desne strane i piči direktno po ruci i misu, ako si u malom prostoru kao ja npr, mis 5 cm od laptopa. Ali zato nema throttla, igra kako je radila prvih 10 min tako i zadnji 10 min. Na procu sam vidio max 89, na grafi mislim da nije ni presla 80. S tim da je otvoreno chrome sa 10 tabova i youtube glazba svira, zvucnici su mi prva liga, znaci nebo i zemlja spram Lenova. Bio s frendom na discordu, pitao me jesam na nekim slusalicama, nije cuo tipkanje niti ventove. I ogroman plus je taj sto nema apsolutno nikakvog grijanja palmresta, sto je na Lenovu mi znalo biti poprilicno vruce pa se ruka uznoji, ali ajde to je kod mog modela je nemam 2.5" HDD kojem je mjesto ispod palresta, pa mozda s modelom koji ima disk bi se osjetilo nesto, neznam.
A sto se tice glasnoce u idle, u idle je necujan, stavis ga u Silent ili Windows profile preko armory cratea(ima tipku za biranje modova) i neznas da radi mislim da se downclocka na 1300 mhz proc, bacio sam oko par puta, s tim da sam probao igrati u Performance i Turbo modu, u Performance modu je negdje u razini Lenova buka, u Turbo je glasniji, ali koliko sam vidio boosta se vise, mislim da digne tdp na procu. I ekran, sto reci, jedan posten gaming session i ja sam cijelo vrijeme odusevljen fluidnoscu, ovo mi je prvi high refresh rate panel i ujedno prvo iskustvo s tim, nemogu se nadiviti

ZA boje, Lenovo jest imao malo "zivlji" prikaz boja. Meni je ovaj tren u windows modu na bateriji, rekao bi da je u pasivnom modu, jel ne osjetim ispuh nit cujem ventove, 8 tabova u chromu i youtube...
EDIT: Mini info o bateriji, posto je 48WH u mojoj verziji te ima dodatni kavez za 2.5 HDD, nisam ni vidio kod nas verziju sa 90WH baterijom, uglavnom, u 19:45 sam dosao na posao, sad je evo 21:15, cijelo vrijeme na bateriji, surfanje, youtube na 80% zvucnici, brightness na 60%, baterija na 60% i kaze da ima jos 2 sata.