View Single Post
Staro 23.05.2020., 20:35   #1857
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pa ako iz nacrta koje sad imas nemozes doziviti prostor onda jedina opcija za nesto bolje je da ce ti trebati 3d pa makar samo 3d "nacrt" sa namjestajem da mozes doziviti prostor (Nesto jeftino tipa Sketchup/Archicad bez rendera). Samo u takvim stvarima namjestaj ti je obicno genericki a ne bas custom za tvoj prostor tako da opet je pitane koko ti je to iskoristivo ako su samo zidovi i vrata kako bi htio a ostalao genericko.

Sto se tice cijena ja sam radio dosta 3D Interijera za razne Arhitekte ali sam 3d kosta vise od toga a kolko jos arhitekti/dizajneri po kvadratu to naplate nebi ti tocno znao reci jer ima svakakvijh cijena od 5-10-15 EUR/m2 zavisno od razradjenosti projekta.

Suma sumarum mislim da za 4000 kod nas tesko da ces dobit to sto bi htio pa eventualno neki site poput freelancer.com , upwork.com i slicni pa ako "uhvatis "nekog Indijaca da to odradi za par sto dolara samo kao sto Pupo rece trebat ce dosta zivaca i vremena da to uskladis s njim(a).

Tebi bi najbvolje bio Vr360 render , onda bi se mogo "vrtit" po svojm satnu sobi i najlakse bi ocjenio izgled.

Recimo ovo sam radio za jedan manji Apartman na moru (moze se gledat s kompa ali jos je bolje sa tableta/mobitela posto imas ziroskop pa izgleda kao da si u prostoru i mozes se zakretati da vidis gore dolje/lijevo desno prostor )
https://www.youtube.com/watch?v=VdlwvuGQ4HU