View Single Post
Staro 23.05.2020., 10:00   #8934
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Ma kolko % ljudi gleda na tvoj nacin. Kaj njih briga uzmu si mob po volji, kasnije ce saznat dal su se zeznuli il ne. Nece sigurno butrica ic stavljat gcam jer nemre dobit bolju sliku. Meni je suludo usporedivat ta 2 moba, S10e je najbolji kompaktni telefon. (Sad ce to biti SE 2020 mozda) To kaj nekom smeta slika na njemu nije bitno. I meni je smetala dok sam prelazio sa S7 na S10e i nikom nis. Necu valjda radi tog mijenjat ponovo mob kad i ovak radi dobre fotke. Vise manje namjerno zeznu nesto sa kamerama a moze biti bolje, samo nek ispeglaju sw, al nece jer bi ljudi onda manje kupovali.
Pa da, ogromna većina vidi samo živahne zasićene boje i da piše samsung, to im dovoljno.

Ali mi picajzle zelimo flagship vrhunsku kameru kad ju vec reklamiraju. Valjda je većina ljudi slabovidna, ili ne zumira slike, ili ne uspoređuje slike s drugim mobitelima, ili ne gleda slike na PC monitoru....

Meni je s10e prakticki savršen dimenzijama i konstrukcijom. Software i postavke su mi se isto svidjele, dosta je opcija. Ali po pitanju kamere, zeznuo sam se iako sam pogledao masu youtube recenzija. Nitko jasno ne kaze da samsung ispire detalje sa slika. Akvarel efekt. Ono kao da su ljudi pod dojmom imena samsung, i ne smiju ih kritizirati.

Vjerovatno ce pixel 4a biti ukupno bolji uređaj, a o kameri da ne pričamo. Autonomija ce biti nesto bolja. Kučište od kvalitetne plastike, čvršće i ljepse nego na samsung a seriji.
Iphone se2020 ne bih ni komentirao, da se ne zove iphone ljudi bi ga bacali u kantu

Zadnje izmijenjeno od: Ari. 23.05.2020. u 10:07.
Ari je offline   Reply With Quote