Uspio si naći tu jedinu sliku za koju sam i prije spomenuo da je jedina na kojoj se S10e drži, ali samo dok gledaš jedan dio slike i taj dio slike odrežeš i postaviš na forum kao reprezentativan. To na žalost nema veze s realnošću. Zašto to radiš ?
Zapravo, ne znam šta si napravio toj gornjoj slici prilikom rezanja, ali gledam ponovo orginal te dvije slike auta, čak i u toj zoni koju si odrezao je Mi9 Lite oštriji.
Imam odličan vid, i alat za usporedbu slika, dobro sam ih pregledao, ne treba mi nitko da me pokušava uvjeriti da to što se vidi nije tako nego drugačije. Slike sam postavio da se mogu uvjeriti i drugi
Po meni se ne može uopće uspoređivati slike ta 2 moba. U najboljem slučaju za samsung, u 90% slika i dijelova pojedinih slika, je Mi9 Lite preočito oštriji. Uostalom pogledajte slike ljudi, i uvjerite se sami.
Isključivanjem scene optimizera bih izgubio baš ono što si izvukao da je prednost S10e, življe boje, dakle napadaš sam sebe.
--- Mislio sam da samsung samo agresivno zagladi lica ljudi, pa dobiju mlađahni lutka efekt, beautify i sl. ali nije mi ni na kraj pameti bilo da radi ulje na platnu od cijelih svojih slika, namjerno. To mi je u najmanju ruku umobolna taktika.
Srećom ima ta jedna ZGcam Exynos koja će ispraviti stvar pa neću morati kupovati još jedan telefon, Piksel 4a.
Pogledao sam sva ova videa koja se odnose na to i sudeći po
''palac gore'' i komentarima, to je prava stvar
https://www.youtube.com/results?sear...y=zgcam+exynos