View Single Post
Staro 22.05.2020., 17:03   #235
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
baš me i nema na forumu. i bacim pogled na temu i nakon 11mj 2019 je tema živnula i vidim da kidate živce kao i ja prije 2g. i sve sam pročitao do ovog posta i mogu reći za nove playere da sve što je napisao kao info ili svoj exp. o igri je točno a ovi hejt postovi jer nemate živce ko ja ne stoje dok ne skužiti(više manje) ugl. da bi skužili igru najbolje nać kompića koji igra već i nek vam odstreema par menu i ingame tutoriala da najbrže shvatite poantu igre. meni ko stalker playeru ovo je bilo vrh pc igranja i da razbio sam tipkovnicu i mobitel u startu zbog frustracije, ali postoji tips i tricks da to ne napravite. ili imate živaca ili pušite travu ili se najedete pa padne tlak i onda na sve to jedan veliki BMK filing.
pri onom launčeru imate negdje tipku servers i namjestite samo one s pingom u europi do 100 ping minus npr rusija helsinki i ja sam makno poljska. jer sam tamo imao čitere kad sam samo njih selekto. zapadna europa puno manje čitera. VPN nisam probao ali očito radi.
igra radi skoro identično sa midium HW i high end. low ping plus intel i nvidia jednako high fps ali ne 100% ssd pomaže. bolje igram na 16:9 1920x1080 nego na mojih 16:10 1920x1200 samsung t240 24". dobre slušalice su ok ali 5.1 i 7.1 mislim da nema još smisla dok ne ubace steam audi ili šta već. zbog sound atmosfere imam hart rejt 150
nedavno ubacili opciju POST FX i možete mjenjati boje i nijanse i color blind opcije i imate preview opciju ingame VISUALISE. preporučam to u offline modu sa botovima koji je super trening. preporuka za nasmijati se je factory- bots on-bots number MAX ili horde-bot dificulaty easy-max ovisi jel igrate ili čekate kraj.-opcija scav wars on-bot boss on i play i nakon minute se spawanaju i do kraja igra tih 20min po danu i 25 po noći oko 40 botova koji imaju cluster fuck shoting range. umirem od smijeha koji zvuk i situacija. naravno sakri se u mišju rupu dok to traje. dok opcija Cursed je kad svi odmah idu na tebe. to je teško za survive sa high end gearom. ugl offline mod je za učit 100%
ima negdje info koliko PMC payer se spawna po mapi te koliko real playera kao scavovi na pola igre i koliko botova u kojoj minuti. to naučiti da znaš kad možeš očekivati bitku i kad možeš lootat.
joj toliko toga mogu napisati za poluditi
ugl GL HF i no stress
kasper_sky je offline   Reply With Quote