Tema: Trance Music
View Single Post
Staro 18.01.2006., 09:47   #44
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ništa se meni nije pomiješalo, samo oću reć da DJ-i koji predstavljaju moju vrstu imaju pjesme na nekim kompilacijama kojih,istina, ima dosta (Hvala Bogu), ko i tvoji koji isto tak imaju neke svoje singlove na kompilacijama koje imaju naglasak na tom psytranceu.Ja sam te kompilacije naveo isključivo radi lakše spoznaje o kojoj se vrsti muzike točno radi jer je ljudima lakše prepoznat o čemu se točno radi kad im spomeneš neku kompilaciju nego nekog dj-a. A šta se tiče nekomercijale i komercijale po meni to uopće nema smisla jer je točno ono kaj je reko BRUNO RV. Svaka muzika se mora prodat....zbog čega bi se inače producirala..???Prodaje se moja, prodaje se tvoja, prodaju se sve ostale vrste muzike....no unatoč tomu, po meni , riječ Komercijala ne postoji u glazbenom svijetu jer to stvarno nema smisla...
BTW. Uopće ne znam zašt si mi preporučio ono trancepleme jer to fakat nema veze sa mnom.Čim uđeš u site odma uvidiš o čemu se tam točno govori.Lijepo piše----Promoting the psychedelic trance scene in Croatia---šta znači da su tam fokusirani isključivo na takvu vrstu trance i govori se uglavno o njoj kao takvoj....Mene takva vrsta uopće ne zanima...
Nije psy trance jedina vrsta trance...to bi trebo znat!!!Ak za tebe je, u redu., al osobno smatram da si grdo fulo....
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote