Citiraj:
Autor Ari
Probao sam pro mode, odmah slikajuci sa postavkama koje su tamo defaultne za određenu scenu, ništa bolje nije ispadalo.
Još jednom sam probao sa ugasenim scene optimizerom, nema koristi.
Inače ima tema na android central forumu, bas o tom peglanju i omeksavanju detalja koje koristi samsung. Mnogi nisu zadovoljni.
Ima tema na xda forumu o nekim google kamerama za exynos, s10e. Znate li mozda koja verzija te kamere bi radila ok bar za glavnu kameru, ne treba mi ni night sight ?
Btw. Ovo je meni zadnji samsung koji cu kupiti u životu. U boljim svijetlosnim uvjetima slike nisu bolje ni od Galaxy A3 (2017)
|
Malo mi cudno da bas tak kritiziras kameru koja ne bi trebala bit losa, a i vjerojatno je jos koji update izasao i izglancao kameru na S10e.. Probaj reset napravit, pogle jel store nudi kakav update za kameru..
Vidi ovdje kaj se nudi..
https://forum.xda-developers.com/gal...sight-t3925564
Samsung dok kupis a ciljas na kameru, dobijes to sto dobijes i osudjen si na milost i nemilost proizvodjaca i kolko imaju volje krpat kamere, alternative nema ili je opskurna, bar u vidu gcam..
Sto se tice gcama, to je rak rana exy procesora, prakticki nema podrske gcam, dok bi za SD trebala bit bolja situacija bar sto se tice gcam app.
Mada, samsung ima to sve donekle ok izbalansirano kod kamera, al problemi se otkriju tek poslije tj nakon nekog vremena koristenja, e tu onda dolazi do izrazaja kolko proizvodjac ulaze u sam softver kamere..