View Single Post
Staro 18.01.2006., 09:19   #25
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Fleks nemaš sreće.
Evo ja sam jednom susjedu (koji ima oko 50 god) već dvaput u nekoliko mjeseci formatirao disk i ponovo snimio Windowse i svaki put mi je dao 50 kn. Evo kako je naučio cijeniti trud.
Još sam mu jednom prije isto tako formatirao disk i stavio Windowse i zahvalio mi je. Ja sam mislio dobro mogao mi je barem dati nešto za piće, ali nema veze. Ionak sam imao vremena igrati se s tim.
Kad je opet poslije nešt zasrao i baš taj dan-dva nisam mogao složiti jer nisam imao vremena (rekao sam mu da dolazim kroz vikend do njega) zvao je firmu gdje je kupio komp i zaračunali mu 300 kn za instalaciju Windowsa i nisu mu stavili nikakav dodatni program kao Winamp, AcrobatReader, Firefox... i sve je trajalo nekoliko dana. Sljedeči put je odlučio mene zvati koji mu za 2 sata sve to lijepo složim. Čovjek je počeo cijeniti trud i vrijeme koje sam proveo kod njega. Čak mi zna donijeti sok i domaćicu ili nekakve takve kekse dok čekam da se Windowsi instaliraju. I tako svi sretni, a susjed uštedio novac.

Bran je offline   Reply With Quote