Citiraj:
Autor Mommistake
Svaka igra u zadnjih par godina je suprotnost Skyrimu i Witcheru, main quest traje svega 10 sati maksimalno. I ne razumijem Diablo 2 i šarenost, što točno tražiš? Diablo 2 niti je kratak, niti je main quest kratak, niti ga pamtim kao "šarenu" igru. .........
Ako želiš zanimljiv RPG s zanimljivom pričom, skill tree-om, ništa nećeš naći kratko.
Hoćeš konkurenciju Diablo 2, Witcher, Skyrim, Mass Effect, Divinity, Fallout NV i 4, WoW, D3, Kingdom Come... Ali ni jedna ne odgovara tvom opisu. 
|
Diablo 2 je bio festival grindanja, dakle beskonačno runova na jednog ili 2 ili sve bossove ovisno o guštu i zbog toga je bio "dugačak". Pod šareno mislim u Diablu 2 si mogao sa Sorceress gradit Barbariana, ako me razumješ (već je Diablo 3 donio neke stvari koje si MORAO pratiti ovisno o klasi).
Dakle raznovrsni loot sa brzim leveliranjem zbog količine monstera (koje možeš ubiti i bez 100 sati lootanja) i brzim napredovanjem bez oreviše pametovanja oko questova, branja ružmarina i bezglavog trčanja bi bio nekakav savršeni gameplay za mene. Daj mi rejuvenation potion koji vraća health odmah na 100%, a ne kruh i salamu da moram sendvič pojest usred borbe.
ME serijal nije baš ono što tražim, ali je definitivno vrijedan spomena. Znalo se točno kamo moraš ići, padali su itemi prilagođeni težini neprijatelja i questovi su bili fantastični. A i svemirska tematika mi je puno draža od fantasy srednjeg vijeka (mada to u ovom slučaju nije bitno)
Evo frend me nagovorio da uzmem free GTA5 na Epicu jer se dobije kupon od $10 (iako GTA5 već imam na Steamu, ali radi kupona) i za nepunih $5 sam uzeo Division 2 (sveukupno $4.99 dakle ispalo)... u ovih par sati igre preteško razočarenje. Možda sam ostario pa više nemam aim, ali toliko mučenja s protivnicima koji su isti level kao ja na samom početku igre da razmišljam o uninstallu).
Daj mi gameplay od Diabla 2 zapakiran u grafiku od nečeg modernijeg i to je to... i da je rađeno primarno za PC, a ne za konzolu.